Uitslag stemming CNV leden over onderhandelingsresultaat Teijin Aramid

Na de leden bijeenkomst op 23 april heb je een mail ontvangen om je stem uit te brengen over het bereikte onderhandelingsresultaat. De stemming is woensdag gesloten en in deze nieuwsbrief kun je de uitslag lezen van deze stemming.

De uitslag van de stemming is dat ruim 90% van de leden voor het bereikte onderhandelingsresultaat heeft gestemd. De leden van zowel FNV als de Unie hebben ook voor het resultaat gestemd. Daarmee is de nieuwe cao met ingang van 1 april en een looptijd van 1 jaar voor Teijin Aramid een feit. 

Ik heb de directie geinformeerd over de uitkomst van de stemming en ook nog de zorgen gedeeld die een aantal van jullie hebben meegegeven tijdens de stemming. We zullen deze punten ook meenemen in het komende periodiek overleg van eind mei. 

Zodra de nota van wijzigingen definitief is en de nieuwe cao tekst beschikbar komt stuur ik jullie deze toe. Je kunt de informtatie over je cao ook altijd terug vinden op de cao pagina van Teijin Aramid. 

Ik wil jullie allen bedanken voor het vertrouwen in de onderhandelingsdelegatie en ik wil in het bijzonder de kaderleden bedanken die gedurende dit intensieve onderhandelingstraject hebben meegedacht. 

Mocht je naar aanleiding van bijvoorbeeld de gemaakt afspraken uit de werkgroepen vragen of opmerkingen hebben die we kunnen meenemen in het oveleg laat het dan zeker weten. 

Hartelijke groet, 

Hank Oomkes
Bestuurder CNV

m 06-5160 2057
e h.oomkes@cnv.nl