Tussentijdse ledenraadpleging Teijin cao '24-'25

Op 18 maart kwamen de cao partijen in Zwolle bij elkaar voor het derde cao overleg met als insteek om tot een uitkomst te komen. Jullie werkgever kwam de vakbonden echter onvoldoende tegemoet om dat doel te bereiken. Je kunt het laatste voorstel vanuit Teijin teruglezen in het integrale bod van de directie (zie bijlage).

Tijdens de recente overleggen hebben we al een aantal belangrijke stappen gezet en hoewel we niet ontevreden zijn over de resultaten, is er pas sprake van een akkoord als we over alle punten overeenstemming hebben bereikt, wat momenteel nog niet het geval is.
Voor het aanstaande overleg richt CNV zich op de volgende punten en we zijn benieuwd naar jullie mening hierover:

* Het sociaal plan ongewijzigd verlengen voor ten minste drie jaar,
* De ROA-afspraak aanpassen om de betrokkenheid en invloed van medewerkers op de productie te vergroten,
* Wat betreft loon, een inzet van 6% en een verhoging van 100 euro voor elke trede in de loonschalen en de feitelijke salarissen.

We zijn benieuwd naar wat jullie willen dat er ligt als uitkomst na het vierde overleg begin april over de genoemde punten en de andere onderwerpen uit het integrale bod van Teijin. Daarom organiseren we op woensdag 27 maart een extra tussentijdse ledenraadpleging. Deze bijeenkomst zal gelijktijdig voor alle locaties plaatsvinden via Teams op woensdag 27 maart om 15.00 uur

Je kunt deelnemen aan deze bijeenkomst door op deze link te klikken: xtra ledenvergadering Teijin

Deelnemen kan via je laptop, iPad of telefoon door op de link te klikken en de aangegeven stappen te volgen. Mocht je problemen ondervinden, neem dan contact op met Jan Medendorp, Harm Henk Veldsema of mijzelf.

Gezien het belang van jullie input voor ons mandaat als onderhandelingsdelegatie, is je deelname zeer gewenst.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Tot volgende week!

Met vriendelijke groet,

Jan Medendorp
Harm Henk Veldsema
Hank Oomkes

m: 06 51602057
e: h.oomkes@cnvvakmensen.nl

Downloads