Uitnodiging NGT ledenvergadering

Afgelopen week hebben we met de directie om tafel gezeten om tot een nieuwe cao te komen. Hierbij werden we door de directie verrast door twee voorstellen met een grote impact op arbeidsvoorwaarden van een aantal werknemers.

Omdat de directie deze wijzigingen ziet als cruciale onderdelen van de nieuwe cao hebben we besloten deze eerst met jullie te bespreken voordat we de onderhandelingen vervolgen.

Zoals jullie in het nieuwsbericht van de directie hebben kunnen lezen gaat het als eerste om de beloning van overuren van parttimers. Nu is het zo dat wanneer parttimers meer werken dan hun uren die in hun arbeidsovereenkomst staan hierover een overwerktoeslag wordt betaald. De directie wil dit verlagen naar een meerwerktoeslag.

Daarnaast wil de directie de extra verlofdagen die de ploegen krijgen ivm feestdagen uit de cao halen en vervangen door een toeslag voor de gewerkte uren op een feestdag. Over de andere onderdelen zijn we nog in gesprek en hebben we elkaar nog niet gevonden. De stand van zaken hierover zullen we toelichten op de ledenvergadering.

We willen jullie daarom van harte uitnodigen op de ledenvergadering op:

Donderdag 12 oktober a.s.
OM 19.30 UUR
LOCATIE: Dorpshuis “De Fakkel”, Oosterstationstraat 14 Uithuizen


Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine
Onderhandelaar CNV Vakmensen

Heb je nog een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error