Definitieve cao teksten van het onderhandelingsresultaat Nobian

Zoals aangekondigd, vinden jullie hierbij de definitieve cao afspraken op een rij. Het is denk ik goed om te weten dat een 2 jarige looptijd noodzakelijk was om op een redelijk aanvaardbaar niveau qua loon uit te komen.

Een cao voor 12 maanden, met een RVU (Bedrijfs-AOW) en een Sociaal Plan (SP) was onbespreekbaar. Wij hebben de keuze gemaakt om te gaan voor een totaal pakket, ook omdat onze leden een RVU en een SP ook heel belangrijk vonden. Wij snappen dat jullie mogelijk vragen hebben, daarom organiseren wij in de week van 9 januari een 4-tal MS teams bijeenkomsten. Middels de chat kunnen dan vragen gesteld worden, maar je kan ze ook al vooraf bij mij indienen. Na deze uitleg bijeenkomsten volgt een digitale stemronde, iedereen kan dan zijn/haar stem uitbrengen.

Wanneer zijn de gezamenlijke (FNV, VMHP/De Unie, CNV) bijeenkomsten?

 Dinsdag 9 januari aanvang 15.00 uur -16.30

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

 Dinsdag 9 januari 19.00 – 20.30

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

 Donderdag 11 januari aanvang 10.00 – 11.30

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Donderdag 11 januari 19.00-20.30

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Na deze bijeenkomsten ontvangen jullie een link om je stem uit te brengen. We hopen jullie te zien op 1 van bovenstaande teams bijeenkomsten.

Van Nobian is toestemming gegeven om een bijeenkomst onder werktijd bij te wonen

Ps: als je wil weten wat de nieuwe correctiefactor doet met een mogelijke vergoeding, kijk dan op de website van het ministerie Stap 1/5 | Transitievergoeding | Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid | Rijksoverheid.nl (rekenhulptransitievergoeding.nl). neem dan de uitkomst x 2


Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06  5160 1998
E w.kruithof@cnvvakmensen.nl

 

Downloads