OPROEP LEDENVERGADERING MSD

CNV Vakmensen organiseert op donderdag 9 december een digitale ledenvergadering. Tijdens deze ledenvergadering wordt er een toelichting gegeven op het cao-traject en bespreken we met leden onze mogelijke vervolgacties. Meld je aan voor één van de 3 digitale ledenvergaderingen!

Acties

Vandaag mogen jullie als medewerker van MSD jullie stem uitbrengen over het bereikte akkoord tussen NMP en MSD voor een nieuwe cao. Eerder hebben wij jullie geïnformeerd wat wij van het akkoord vonden. CNV Vakmensen en FNV hebben een eindbod uitgebracht voor een nieuwe cao, waar MSD niet mee heeft ingestemd. Het is nu belangrijk om te weten of jullie acties willen voeren en welke acties jullie mogelijk willen voeren. Hiervoor organiseren wij een zogenaamde driekwartsvergadering. Alleen als driekwart van de aanwezige leden instemmen om acties te voeren, zullen wij overgaan tot het voeren van acties. 

Ledenvergaderingen

Op donderdag 9 december zullen wij drie digitale ledenvergaderingen organiseren. Meld je aan voor één van deze drie digitale ledenvergaderingen. De ledenvergaderingen vinden plaats op:

  1. donderdag 9 december van 12:30 tot 14:00 uur;
  2. donderdag 9 december van 16:00 tot 17:30 uur;
  3. donderdag 9 december van 19:00 tot 20:30 uur.

Na aanmelding ontvang je een link

Aanmelden voor één van deze drie ledenvergaderingen kan door een mail te sturen naar: r.wonnink@cnvvakmensen.nl Na aanmelding ontvang je van mij een link om de ledenvergadering bij te wonen.

Robert Wonnink, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65 / r.wonnink@cnvvakmensen.nl 

Downloads