Wat vind jij van de ontwikkelingen bij DSM?

Een voorgenomen fusie met het Zwitserse FIrmenich en de overname van DEM door Lanxess/Advent en al eerder de verkoop van DPM aan het Amerikaanse Avient. De ontwikkelingen bij DSM volgen elkaar in hoog tempo op. Maar hoe kijk jij naar deze ontwikkelingen?

De ene reorganisatie is nog niet voorbij, of er staan weer nieuwe veranderingen voor de deur voor jouw als medewerker van DSM. Kaderleden en ik als bestuurder maken ons zorgen over de snelheid van de ontwikkelingen. Kan de organisatie dit wel aan? En wordt er niet teveel van jouw en je collega’s gevraagd? 

Laat je mening horen
Deze zorgen zullen we de komende tijd aan DSM voorleggen. Maar wat vind jij van de ontwikkelingen? Heb je zorgen of vragen? Of ben je misschien wel blij met de nieuwe koers? Laat het ons weten, zodat we jouw zorgen, vragen en ideeën aan DSM of de kopende partijen voor kunnen leggen. Want jouw mening telt!!! Dat kun je doen via jouw cao pagina. Of stuur een mail naar e.leunissen@cnvvakmensen.nl met je vragen en opmerkingen.

Oproep
CNV Vakmensen blijft de ontwikkeling binnen de bedrijven op de voet volgen. Langs deze weg doe ik een oproep aan je om collega’s, die niet georganiseerd zijn, te vragen lid te worden van CNV Vakmensen. De veranderingen die gaan plaatsvinden en hebben plaatsgevonden bij DSM geven opnieuw aan hoe belangrijk het is om een sterke vakbond te hebben. Mocht er een potentieel lid vragen hebben of met mij willen spreken, dan ben ik daar graag toe bereid. Uitnodigingen om een bezoek te brengen op de werklocatie (bijvoorbeeld tijdens de pauze) aanvaard ik graag. Kijk ook op onze website www.cnv-ledenwerven.nl voor meer informatie.

Wordt kaderlid!!!
Deze periode geeft ook aan hoe belangrijk het is om een sterk kader te hebben. Wil jij je inzetten voor je collega's op de werkvloer en wil je het kaderteam versterken. Zorg jij ervoor dat we straks samen sterk staan? Laat het dan weten. Voor meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen. Of spreek ons kaderlid op jouw site aan. We staan je graag te woord.  

Mede namens de kaderleden van CNV Vakmensen DSM.

Ed Leunissen
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 29 02 32 84
E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl