Overleg vakbonden met Bilthoven Biologicals

Op woensdag 3 juli hebben wij een periodiek overleg waarin de directie beide vakorganisaties heeft bijgepraat over de huidige stand van zaken binnen BBio. Hiervoor is het financiële gedeelte van de presentatie met ons gedeeld die ook op de medewerkersbijeenkomst is gehouden en op Intranet staat.
Daarna hebben we gekeken welke afspraken we in de cao  met elkaar gemaakt hebben. Eén van die afspraken betref het project Duurzame Inzetbaarheid/Vitaliteit. Hoe zorgen we ervoor dat we veilig en gezond kunnen blijven werken (werk-privé balans) en hoe houden we onze kennis op peil?
Er gebeurt al veel binnen BBio (bijvoorbeeld regelingen in de cao en het personeels-handboek) en we hebben met elkaar afgesproken dat directie, vakbonden en OR op 22 oktober 2019 in een brainstormsessie met een aantal medewerkers hierover verder spreken. Jan-Eric zal tijdens de personeelsbijeenkomst in september hier ook iets over zeggen. Over deze brainstormsessie zal uiteraard nog nadere berichtgeving volgen.

Aan het eind van het jaar zullen we een evaluatie van het A7-ploegenrooster houden dat dan een half jaar draait.
Tenslotte bepalen wij in januari 2020 de afgeleide inflatiecorrectie om de definitieve salarisverhoging over 2019 vast te stellen en spreken we elkaar verder over de voortzetting van de CAO die afloopt per 1 maart 2020.

Namens Jan-Eric Zandbergen, BBIO en
Esam Laassal - FNV,

Roel van Riezen, 
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2034
E r.vanriezen@cnvvakmensen.nl