BBio Ledenbijeenkomst en enquête

De ledenbijeenkomst die wij gepland hadden kon niet doorgaan omdat er iets mis was gegaan met de enquête. Inmiddels kun je de enquête wel invullen en hebben we een nieuwe datum voor de ledenbijeenkomst gepland.

Met deze nieuwsbrief sturen we je opnieuw de link voor de enquête toe. Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan of typ op internet dit webadres in:  https://forms.office.com/e/3EqQKG3a7r en vul de enquête in.

Ledenbijeenkomst BBio - 8 maart

We hebben een nieuwe datum en tijd gepand voor de leden bijeenkomst. Deze vindt plaats op 
woensdag 8 maart 2023, om 15:00 uur, in ruimte G2.128 W.

Wil je de bijeenkomst digitaal bijwonen? Stuur mij dan een e-mail met jouw verzoek; ik stuur je daarna de link naar deze digitale vergadering toe.

Heb je vragen, of wil je meepraten?

Heb je vragen of wil jij iets doen voor het CNV? Neem dan contact met mij op. Alle informatie over de cao is ook te vinden op de cao-pagina Cao Bilthoven Biologicals | CNV Vakmensen Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan kun je ook naar de cao-pagina gaan door op internet dit webadres in te typen: www.cnvvakmensen.nl en onder cao’s, de B, Bilthoven Biologics te selecteren. Hier vind je alle informatie over het de cao terug.

Samen staan we sterk: maak je collega lid

Is jouw collega nog geen lid? Meld deze dan zo snel mogelijk aan op www.cnvvakmensen.nl. Want samen staan we sterk.

Henk Jongsma, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2238 3073 / h.jongsma@cnvvakmensen.nl

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error