Cao onderhandelingsresultaat Bilthoven Biologicals

CNV Vakmensen heeft bij Bilthoven Biologicals een onderhandelingsresultaat over de cao bereikt. Nu is het aan jullie. Je kunt via de link onderaan deze nieuwsbrief je stem uitbrengen tot en met 26 april.

De belangrijkste punten zijn:


  • Looptijd 12 maanden (1 mei 2022 tot 1 mei 2023).
  • Loonsverhoging per 1 mei 2022 3,25 % tot en met schaal 10, daarboven 2,75%. De lagere schalen worden zwaarder getroffen door de inflatie. Daarnaast hebben de hogere schalen enige tijd geleden een verhoogd maximum van de schaal gekregen.
  • Als de fiscale grens thuiswerkvergoeding en/of reiskosten omhoog gaat, dan staat Bilthoven Biologicals er positief tegenover om de vergoedingen ook te verhogen.
  • Tekstueel duidelijker gemaakt dat je in overleg meer thuis mag werken.
  • Demotiebeleid.
  • Studie naar cafetariamodel: een studie betekent dat er niets wijzigt in deze cao. Na afloop van de studie vraagt CNV Vakmensen aan jou of je het cafetariamodel wilt. Je zou dan geld en vrije tijd (en andere arbeidsvoorwaarden) meer kunnen uitruilen dan nu. 

De precieze afspraken kun je lezen in de bijlage.
Als gezamenlijke bonden geven we nog uitleg en beantwoorden we al jullie vragen. Dat is op maandag 25 april om 16.00 uur via MS Teams. Je ontvangt de link nog.

Je kunt je stem uitbrengen via deze link.

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina

Roel van Riezen
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 60 20 34
E r.vanriezen@cnvvakmensen.nl

Downloads