Enquête Bilthoven Biologics-cao 2022-2023

Vorige week kregen wij de mededeling dat de AVV toch aan tafel komt om te onderhandelen voor de cao. Volgens ons voegt dat niet echt iets toe omdat wij vinden dat de vakbonden representatief zijn. Voorlopig verandert er niet zo veel. We gaan de onderhandelingen met open vizier in.

Enquête

Om met goede en duidelijke voorstellen te komen, vragen we jou en je collega’s om onze enquête in te vullen. Dat kan met deze link: https://tinyurl.com/4dnpuruh 
Je kan de enquête invullen tot en met 27 februari 2022.

Ledenvergaderingen

Zowel leden als niet-leden kunnen de enquête invullen. Met de leden zullen we dan begin maart tijdens de ledenvergaderingen, waarvoor een uitnodiging volgt, de definitieve voorstellenbrief opstellen waarmee we de onderhandelingen in gaan.

Leden bepalen uiteindelijk de inzet en het uiteindelijke resultaat. Wij geloven dat dit model het beste is, omdat het ledenmodel ons veel onafhankelijkheid geeft om ook ‘nee’ te kunnen zeggen tegen voorstellen van de werkgever en zo het beste op kunnen komen voor de belangen van de BBIO-medewerkers. Dat gaan we samen met jullie bewijzen tijdens de komende cao-onderhandelingen.

Gezamenlijke nieuwsbrief met QR-code

In de bijlage tref je de gezamenlijke nieuwsbrief aan met een QR-code die je kan scannen om meteen de enquête in te vullen. 

Reageren op cao-tijdlijn

Op de cao-pagina kun je het hele cao-proces volgen, opmerkingen plaatsen en je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina

Mede namens bestuurder Stijn Jansen, FNV Procesindustrie,
Roel van Riezen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 - 5160 2034 / r.vanriezen@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error