Pensioenkeuze Astellas

De afgelopen maanden hebben we als vakbonden regelmatig overleg gehad met het pensioenfonds Astellas, de directie en de OR. Aanleiding is de wens van het pensioenfonds om over te gaan naar een andere uitvoerder en het opheffen van het Astellaspensioenfonds in de huidige opzet.&nbsp;<br /><br />

Hierover hebben we jullie enige tijd geleden ook geinformeerd en we hebben eind maart met elkaar een voorlopig besluit genomen voor de nieuwe uitvoerder van jullie pensioenregeling. Deze keuze is voorlopig omdat we eerst aan jullie een nadere toelichting willen geven en daarna iedereen die lid is van de vakbonden zijn of haar stem kan uitbrengen over het voorgenomen besluit. Deze stap heeft nog geen invloed op de vervolg stappen die we met elkaar nog moeten zetten in het kader van de nieuwe pensioenwet rondom een solidairpensioen of een flexibelpensioen.

Om iedereen de gelegenheid te geven aanwezig te kunnen zijn hebben we een tweetal ledenbijeenkomsten georganiseerd via Microsoftteams. 

De eerste bijeenkomst is op donderdag 6 april aanstaande van 11.30 uur tot 12.30 uur, je kunt deze bijeenkomst bijwonen via de volgende link Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

De tweede bijeenkomst is ook op donderdag 6 april maar dan van 14.15 uur tot 15.15 uur, deze bijeenkomst kun je bijwonen via deze link Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Om de bijeenkomsten te kunnen bijwonen hoef je enkel de betreffende link aan te klikken, dit kun je doen op je telefoon, tablet of computer/laptop. 

Nadat deze bijeenkomsten hebben plaats gevonden ontvang je een mail met daarin de mogelijkheid om je stem uit te brengen over de voorliggende keuze. 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze mail laat het dan weten aan een van de kaderleden of aan mij. Ik ben bereikbaar via de onderstaande gegevens. 

Vriendelijke groet, 
mede namens de kaderleden 

Gerald Klement en Henk Huising

Hank Oomkes
bestuurder CNV Vakmensen

m: h.oomkes@cnvvakmensen.nl | t: 06-51602057 | i: www.cnvvakmensen.nl/lidworden 

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error