Leden AOC stemmen in met onderhandelingsresultaat

Op vrijdag 14 oktober hebben wij een tweetal gezamenlijke ledenbijeenkomsten gehouden en op woensdag 19 oktober een laatste vergadering te Zwolle, daaruit valt het volgende te vermelden:

Op vrijdag 14 oktober hebben wij een tweetal gezamenlijke ledenbijeenkomsten gehouden en op woensdag 19 oktober een laatste vergadering te Zwolle, daaruit valt het volgende te vermelden:

  • Tijdens de bijeenkomsten hebben we goede discussies met elkaar gevoerd.
  • Waren er vooral vragen over het resultaat in relatie tot de huidige inflatiecijfers en vooral in relatie tot de inzet van de beide bonden. Wat was de looneis?
  • De uitkomst werd door sommige als te weinig ervaren, op het gebied van structureel loon, terwijl anderen juist weer meer voorkeur gehad zouden hebben voor een nog hogere bodem ten koste van een lagere procentuele loonsverhoging.
  • Er waren ook vragen over de resultaatafhankelijke beloning. De reguliere (dus niet de tijdelijke die over het komend kwartaal gaat) en de uitkomst daarvan. Inmiddels hebben wij aan AOC gevraagd om ons zodra een en ander bekend is, hierover te informeren. Waarbij we met name benieuwd zijn naar de uitkomst over de 3 verschillende doelgroepen. Dus <C42, >C42 en de groep Technical Services etc.

    Uitkomst
    Uiteindelijk heeft een grote meerderheid van alle leden, ingestemd met het behaalde resultaat, dat betekent dat de cao is aangenomen en er overgegaan kan worden tot het wijzigen van de teksten en de betaling ingeregeld kan worden.

Daarnaast hebben wij aan AOC laten weten, dat iedereen met belangstelling uitkijkt naar de infosessies over het loongebouw…..en dat wij graag horen wanneer deze gehouden gaan worden.

Afslutiend willen we jullie danken voor de aanwezigheid en inbreng, maar zeker ook de opbouwende kritiek.

 

Ps: denken jullie nog aan de mogelijkheid voor de fiscale verrekening van de vakbondscontributie? Zie:Belastingvoordeel contributie | CNV Vakmensen

Mede namens CNV Vakmensen kaderleden Jan Snippe en Sander van der Veen

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
06-18711343
a.williams@cnvvakmensen.nl 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error