Leden AOC Nederland wijzen bijna unaniem het eindbod van de werkgever af

In een drietal goed bezochte ledenbijeenkomsten bleek al snel dat het eindbod volstrekt onvoldoende was in de ogen van de leden. Naast het feit dat de formulering van de bijdrage van AOC voor een sportabonnement wel erg vaag opgeschreven was (wat, hoeveel en waar?), kwam vooral het loonbod niet in de buurt van jullie wensen.

Wij hebben inmiddels de uitkomst van de gezamenlijke ledenvergaderingen teruggekoppeld aan jullie werkgever.

Hoe nu verder?

Op 14 december 2023 zullen wij driekwartbijeenkomsten organiseren voor Schoonebeek en op 18 december 2023 voor Zwolle. Wij gaan jullie dan vragen of jullie kunnen instemmen met een actietraject. Jullie aanwezigheid is dan noodzakelijk! Stemmen per mail, app of machtiging is dan niet mogelijk. Om daadwerkelijk een actietraject te kunnen starten moet driekwart van de aanwezige leden instemmen met een actietraject.

Wij zullen ruim op tijd nog communiceren waar de bijeenkomsten plaats gaan vinden. Als er ontwikkelingen zijn, dan laten wij dat uiteraard weten!

Meepraten en reageren

Zijn er vragen, dan kunnen jullie altijd een mail sturen of een whatsapp. Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Stijn Duursma
Bestuurder CNV Vakmensen
 s.duursma@cnvvakmensen.nl.
M 06 81919555

Nicole Engmann-van Eijbergen
Bestuurder CNV Vakmensen
 n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 1989

Stel hier je vragen

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error