Wat wordt de inzet voor de nieuwe cao Abbott Healthcare?

De cao Abbott Healthcare Products loopt eind maart 2024 af. De onderhandelingen voor de nieuwe cao beginnen binnenkort weer. Laat daarom nu weten wat je in de nieuwe cao Abbott zou willen terugzien. Vul de enquête in voor 29 januari 2024.

Vul de enquête in om te laten weten wat de CNV Vakmensen inzet wordt voor de nieuwe cao Abbott. Klik hier om de enquête in te vullen.
Ontvang je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar de cao-pagina van Abbot Healthcare op www.cnvvakmensen.nl en vul daar de enquête in.

Nieuw cao-traject

CNV Vakmensen wil graag van jou weten wat jij hierbij belangrijk vindt. Denk uiteraard aan een gepaste loonsverhoging maar ook aan andere arbeidsvoorwaarden zoals vrije dagen, stagevergoeding, rouwverlof, thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding etc. Uiteraard horen we graag van de leden hoe die dit zien en welke andere onderwerpen in de voorstellenbrief mogen opgenomen worden. Graag horen we van jou wat jij op de werkvloer ziet en vindt dat er verbeterd kan worden in de Abbott cao.

CNV Vakmensen wil graag weten wat jij belangrijk vindt bij de cao-onderhandelingen. De onderhandelingen beginnen met het uitwisselen van voorstellenbrieven. In die voorstellenbrieven staan de vakbondsvoorstellen voor een nieuwe Abbott cao. Reageer daarom voor 29 januari 2024 met jouw ideeën en vul de enquête in. 

Word lid en beslis straks mee

Als je nu lid wordt van vakbond CNV Vakmensen kan jij straks meebeslissen over het onderhandelingsresultaat. Wordt het een goed resultaat? Stemt CNV Vakmensen daarmee in? Dat is dan aan jou.

Word daarom nu lid en maak je collega lid, we hebben nu een speciale actie voor 24 euro voor 6 maanden.
Ga voor meer informatie naar www.cnvvakmensen.nl/lidworden.
Deel deze nieuwsbrief met al je collega's!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Heb je andere ideeën voor de cao? Mail ze dan vooral. Schroom niet en neem contact op met mij.

Meepraten op de cao-pagina

Heb je naast de enquête nog aanvullingen, laat per mail of op de cao-pagina weten wat de inzet van CNV Vakmensen mag worden wat jou betreft. Klik hier voor de cao-pagina.

We spreken en horen jullie graag.

Luân Hoang, vestiging Abbott Weesp
Kaderlid CNV Vakmensen 
luan.hoang@abbott.com 

Erik Maas
Bestuurder CNV Vakmensen
e.maas@cnvvakmensen.nl
06 5160 2145