Stem over het onderhandelingsresultaat Cao Abbott

Op 3 mei 2021 hebben CNV Vakmensen en FNV een onderhandelingsresultaat bereikt voor een nieuwe cao bij Abbott. Er is op constructieve wijze overleg gevoerd tussen Abbott en de vakbonden om tot een nieuwe cao te komen.

Eerlijk en transparant
De focus lag en ligt voor de bonden bij Abbott op eerlijk en transparant. De bereikte nieuwe beloningssystematiek in de nieuwe cao is daarom een mooie doorbraak. CNV Vakmensen en FNV leggen het bereikte onderhandelingsresultaat dan ook positief voor aan de leden. De cao geldt voor de vestigingen Weesp en Olst. Leden kunnen de komende twee weken hun stem uitbrengen.
De volledige tekst van het onderhandelinsresultaat tref je aan in de bijlage

Stem over de nieuwe cao 
Klik hier om jouw stem uit te brengen over het onderhandelingsresultaat. Stemmen kan tot uiterlijk 21 mei 2021, 12.00 uur. Ontvang je deze nieuwsbrief per post dan kun je ook je stem uitbrengen met de link die je op onze website aantreft. Deze link bevindt zich in de nieuwsbrief Abbott die staat op www.cnvvakmensen.nl/caos/chemie-en-energie/cao-abbott

MS Teams bijeenkomst volgt
Je ontvangt binnenkort ook nog een uitnodiging voor een Teams-meeting waarin je eventuele vragen kwijt kunt aan de cao-delegaties van FNV en CNV Vakmensen. En als de beloningssystematiek nog steeds onduidelijk is voor je, maak dan vooral gebruik van de mogelijkheid om vragen hierover te stemmen! 

Onderhandelingsdelegatie CNV Vakmensen
Erik Maas, vakbondsbestuurder, e.maas@cnvvakmensen.nl
Dave Reinhard, kaderlid        
en
Onderhandelingsdelegatie FNV
Yolanda Reus, vakbondsbestuurder
Sander Graswinckel, kaderlid  

Downloads