Update cao-onderhandelingen A. Vogel B.V.

Na een overleg in goede sfeer hebben we 2 oktober een onderhandelingsresultaat met jullie werkgever kunnen afspreken.

Ledenvergaderingen
Het onderhandelingsresultaat wordt eerst uitgewerkt. Zodra wij de definitieve tekst hebben ontvangen, zullen wij deze naar jullie toesturen. Op maandagmiddag 26 oktober organiseren wij twee gezamenlijke ledenvergaderingen bij A. Vogel;
1. van 15.00 -16.00 uur en
2. van 16.00 -17.00 uur.
Tijdens deze vergaderingen zullen wij het resultaat toelichten en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Vervolgens zullen wij jullie vragen of jullie kunnen instemmen met dit resultaat. 
Mochten er al vragen zijn dan kunnen jullie deze stellen aan Chris Kroon en Monic Wattel of per mail aan ons. Als het gaat om de inhoud van het resultaat dan wacht even tot deze wordt doorgestuurd.

Delegatielid gezocht
Zoals jullie weten mag Chris Kroon van zijn pensioen gaan genieten. Chris is jarenlang delegatielid geweest voor CNV Vakmensen en daar komt binnenkort een einde aan. En eigenlijk is Chris onvervangbaar, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat iemand van jullie mij kan bijstaan. 
Wil je weten wat het inhoudt om delegatielid te zijn dan zou ik zeker contact zoeken met Chris en hem vragen hoe dit de afgelopen jaren is gegaan.  En heb je interesse dan kunnen we na afloop van de ledenvergaderingen kennismaken en kan ik ook eventuele vragen beantwoorden.

Monique Daamen, FNV
Nicole Engmann-van Eijbergen, CNV Vakmensen 
E n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl 
M 06-51601989