A. Vogel - cao-voorstellenbrief

Op basis van jullie input én ons arbeidsvoorwaardenbeleid, hebben wij bijgevoegde cao-voorstellenbrief gemaakt, die we via een digitaal overleg al aan jullie werkgever hebben aangekondigd.

Cao-onderhandelingen

Op 14 mei starten de daadwerkelijke onderhandelingen.

Nieuw loongebouw

Ten aanzien van het invoeren van het nieuwe loongebouw is het volgende vastgelegd:

Reken invoerdatum is 1 april 2024. Het kan dus wel zijn dat een en ander later op je loonstrook zichtbaar is, maar dan wordt bv de overeengekomen loonsverhoging met terugwerkende kracht gecorrigeerd naar deze 1 april.

A. Vogel zal iedereen middels een brief informeren over je nieuwe salaris. Daar is geen beroep meer tegen mogelijk. Die is namelijk al geweest, tegen je nieuwe functieomschrijving en indeling. De loonlijnen liggen vast, wat nog niet vast ligt is het aantal stappen die je kan maken tussen minimum en maximum van de schaal. Dat wordt met de ondernemingsraad besproken.

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts € 24,- voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20,-. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl  en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld A. Vogel in.

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5160 1998
E: w.kruithof@cnvvakmensen.nl 

Mede namens Marijn Schuld

 

 

Downloads