Concept-voorstellen cao A. Vogel

In de bijlage vinden jullie de concept-voorstellenbrief. De voorstellen zijn de oogst van de bijeenkomsten met werknemers van jullie bedrijf. Nu zijn jullie aan zet om de inzetbrief te beoordelen.

Start cao-onderhandelingen A. Vogel

De eerste onderhandelingen met jullie werkgever vinden plaats op 8 maart 2023. Laten we er samen voor zorgen dat we in ieder geval een goede cao voor elkaar krijgen. 

Bijgaand sturen wij je de concept cao-voorstellen van CNV Vakmensen, een soort wensenlijstje voor de nieuwe cao A. Vogel. Iedereen voelt de toenemende inflatie, het is daarom heel logisch dat de nadruk ligt op de looneis. Daarom willen we een cao waarmee de koopkracht op peil blijft. In de bijlage lees je onze volledige concept cao-voorstellenbrief welke is samengesteld naar aanleiding van jullie wensen op de bijeenkomsten op jullie bedrijf.

Stemmen

Voordat wij onze concept cao-voorstellen naar de werkgeversorganisatie sturen, willen wij deze uiteraard eerst aan jullie ter stemming voorleggen.

Om zoveel mogelijk input van de leden te krijgen, leggen wij de concept cao-voorstellen aan jullie voor. Klik HIER om je stem uit te brengen. Stemmen kan tot uiterlijk 26 februari.

Heb je vragen of opmerkingen laat het dan weten, dit kun je doen door mij te mailen. Je kunt ook reageren op onze cao-pagina van A. Vogel. Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen.

Ik zie je reactie graag tegemoet!

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5160 1998
E: w.kruithof@cnvvakmensen.nl 

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error