Cao-traject Dierentuinen van start; doe je mee?

De cao loopt pas eind 2024 af. Maar toch gaan we al ideeën bij jullie ophalen voor de volgende cao. Het gaat om jouw cao, dus om jouw salaris, werkroosters en andere afspraken die voor jouw elke dag belangrijk zijn in jouw werk. Laat dus weten wat jij belangrijk vindt!

Wat gaan we nu afspreken?

Wat wil jij dat wij in de nieuwe cao gaan afspreken en wat vind jij sowieso belangrijk. Vul de enquête in. Na het invullen kom je op de cao-pagina Dierentuinen. Daar kun je ook al jouw ideeën voor de cao indienen en je kunt je collega's vragen dat ook te doen, of vraag ze om te stemmen op jouw idee! Zij hoeven geen lid te zijn om dat te doen. Op de cao-pagina kun je natuurlijk het hele cao-traject volgen; alle nieuwsberichten en andere eventuele relevante informatie over de cao kun je daar terugvinden en ook jouw vragen en opmerkingen kun je daar 24 uur per dag kwijt!

Klik hier en vul de enquête in

Meer leden is belangrijk

Het is heel belangrijk om als lid van CNV Vakmensen te laten horen wat jij belangrijk vindt! De cao afsluiten doen we voor jou en namens jou! Hoe meer leden er zijn, hoe groter de invloed, jouw invloed! Schrijf jij jouw collega in als lid dan krijg jij een digitale cadeaubon t.w.v. € 20,-. Jouw collega betaalt de eerste 6 maanden in totaal € 24,- Kijk op de actie-pagina voor meer info

Willem Kruithof
onderhandelaar
M 06 5160 1998
E m.kruithof@cnv.nl

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error