Nieuwe Pensioenstelsel in de Recreatie. Geef je op voor het Webinar

Zoals jullie in vorige nieuwsbrieven hebben kunnen lezen zijn we als sociale partners (vakbonden en werkgevers) met elkaar in gesprek over de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Om jullie goed te informeren organiseert het pensioenfonds een Webinar

Webinar: nieuwe regels voor pensioen

De Wet toekomst pensioenen is op 1 juli ingegaan. Wat blijft hetzelfde en wat gaat er veranderen? Op woensdag 27 september van 19:30 tot 20:30 uur organiseert Pensioenfonds Recreatie een online webinar over dit onderwerp. In een uur ben je helemaal op de hoogte!

Meld je aan voor het webinar

Zet de datum alvast in je agenda en meld je aan!

  • Woensdag 27 september 2023
  • Van 19:30 tot 20:30 uur
  • Gratis online te volgen op bijvoorbeeld je laptop of tablet

Deze vragen komen aan de orde:

  • Waarom zijn er nieuwe regels voor pensioen?
  • Wat blijft hetzelfde en wat verandert er?
  • Wanneer gaan de veranderingen in?

Heb je zelf een andere vraag? Geef het door! Je kunt je vragen alvast mailen naar: communicatie@pensioenfondsrecreatie.nl.

Webinar terugkijken

Kun je er niet bij zijn op 27 september? Geen probleem. Je kunt het Webinar later terugkijken op de website van Pensioenfonds Recreatie.

Mocht je als lid van CNV Vakmensen nog vragen hebben. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. In oktober volgt er nog een uitgebreide nieuwsbrief van CNV Vakmensen waarin we verder stil staan bij de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Met vriendelijke groet,

Job Marskamp CNV Vakmensen.