Met korting naar de haarmodelijn op 4 oktober in Apeldoorn

De zomervakantie zit er bijna op en de scholen zijn begonnen. Nederland gaat langzaam van slot, maar er zijn nog beperkingen. Wil jij met korting naar de presentatie van de Haarlijn op 4 oktober? Lees dan verder.

Eindelijk!
Na afwezigheid door corona is de inspirerende live show van de Haarmodelijn op 4 oktober weer terug in het Orpheus theater. De showcase voor najaar/winter 2021-2022 belooft één groot vaktechnisch spektakel te worden. Met nog meer vaktechniek en live presentaties. Dat wordt genieten! Wat kun je zoal verwachten? Allereerst enkele spectaculaire presentaties van diverse Nederlandse topkappers. Daarnaast zijn er diverse hairfashion shows waar verschillende firma’s hun visie op de laatste trends geven. Zoals gebruikelijk is er ook dit keer weer een middag- en een avondvoorstelling.

Natuurlijk is dit allemaal in een veilige en Coronaproof omgeving. Naast een ticket heb je voor je bezoek een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je heel eenvoudig in de Coronacheck-app. Op deze site staat meer info over 4 oktober.

Heb je ook zo zin om live te genieten en op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste Hairfashion trends en technieken? Het kan weer! De inspirerende live show van de Haarmodelijn is back! Het wordt een zeer spectaculaire editie bomvol vaktechniek en uiteenlopende presentaties.

Waar, wanneer, hoe laat?
Locatie:           
Orpheus Theater, Apeldoorn
Datum:            
4 oktober 2021
Tijden show: 
14.00 uur en 19.30 uur

De kaartenverkoop van de Haarmodelijn is live
CNV-leden krijgen een korting van € 5,- door gebruik te maken van kortingscode CNV2122.

De korting geldt voor de volgende bestellingen: 

  • Combi ticket. Het tegelijk bestellen van een ticket voor de presentie op 4 oktober en een seminar ticket. Je ontvangt dan naast € 12,- combikorting een extra korting van € 5,- per combiticket.
  • Toolkit met poster
  • Toolkit zonder poster

Het invoeren van de code is op de laatste pagina van de bestelling. Bij het invullen wordt de korting automatisch doorberekend. De code is dus CNV2122

Veel plezier bij de Haarlijn. Wij staan er ook met de info-stand van CNV Vakmensen en Style. Kom gerust langs en haal een leuk gadget op. Graag tot dan!

Willem Kruithof
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 98
E:  w.kruithof@cnvvakmensen.nl