Een nieuwe cao Contractcatering: hoe ziet deze er uit?

De coronacrisis heeft een enorme impact op de contractcateringsector. Iedereen die werkzaam is in de sector heeft deze crisis ervaren en veel medewerkers hebben te maken met de gevolgen van de reorganisaties bij de verschillende bedrijven.

Onduidelijke gevolgen
Op dit moment hebben we nog steeds te maken met de coronapandemie en is het nog onduidelijk welke gevolgen de pandemie heeft op de lange termijn. De toekomst is niet te voorspellen maar de verwachting dat thuiswerken straks een structureel karakter krijgt is denk ik zeer reëel. Dit betekent dat er ook structureel minder gasten in de bedrijfsrestaurants zullen zijn. Ook de andere onderdelen in de sector staan voor uitdagingen en hebben te maken met een onzeker toekomstperspectief.

Wat vind jij belangrijk?
We staan binnen de sector dus voor grote uitdagingen en een belangrijke vraag is: welke rol speelt een nieuwe cao daarin? In het voorjaar zal er weer gesproken worden over een nieuwe cao. Ik hoor dan ook graag wat jij belangrijk vindt. Dus aarzel niet en neem contact met mij op. Deel je mening met mij via e-mail.

Klankbord
Wil je voor mij een klankbord zijn tijdens het proces rondom de cao-onderhandelingen? Laat het mij weten en stuur mij een mail.

Job Marskamp, bestuurder CNV Vakmensen
E j.marskamp@cnvvakmensen.nl 
M 2390 9865