Enquête cao onderhandelingen AH Logistics

Zoals jullie hebben gelezen in een eerdere nieuwsbrief hebben de vakbonden en jullie werkgever een impasse bereikt in de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Hoewel wij goed overleg hebben met elkaar, is er nog een aantal zaken waarover de standpunten van de partijen te ver van elkaar verwijderd zijn. Het lijkt er echter ook op dat er aan de onderhandelingstafel weinig ruimte meer is, wij lijken het maximale te hebben bereikt.

Ik vind het op dit moment erg belangrijk om te peilen wat de mening van onze leden is over wat er nu op tafel ligt. Dit is nodig zodat onze standpunten tijdens de cao onderhandelingen zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de leden. Vul de bijgesloten enquête in en mail het uiterlijk op woensdag 5 mei terug naar: s.faez@cnvvakmensen.nl of lever het in bij een van de kaderleden.

Ik wil jullie er tevens aan herinneren dat er een aantal digitale ledenvergaderingen plaatsvindt. Neem deel aan een van deze vergaderingen en deel je mening over de cao onderhandelingen.

Donderdag 29 april om 16.00 uur
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Donderdag 29 april om 19.00 uur
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Dinsdag 4 mei om 16.00 uur
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Dinsdag 4 mei om 19.00 uur (eindtijd 19:45)
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Ontvang je deze brief per post, kijk dan op onze website voor de links van de online vergaderingen: https://www.cnvvakmensen.nl/caos/distributiecentra-supermarkten/cao-albert-heijn-logistics


Mede namens de cao delegatie Paco Ramirez, Patrick van Keulen, Lianne Jol en Harry Horsman.

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
s.faez@cnvvakmensen.nl

Downloads