Vervolg onderhandelingen cao PGGM

Deze week hebben we weer overleg gehad over de cao PGGM 2024. We hebben inhoudelijk niet veel onderhandeld. We hebben vooral nog elkaars vragen beantwoord naar aanleiding van het eerste overleg en een eerste korte toelichting gekregen op het aanpassen van het beloningsbeleid voor VB Front Office.

Beloning

De bespreking van die aanpassing beloningsbeleid VB is nog niet afgerond. Daar volgt later een nadere toelichting. Ook de OR is op dit onderwerp betrokken omdat onderdelen van het beleid onder het instemmingsrecht van de OR vallen. We kunnen het voorstel nu nog niet verder toelichten omdat nog niet alles is besproken.

Overige onderwerpen

Verder zijn de onderwerpen uit de voorstellenbrieven nogmaals toegelicht en zijn er vragen gesteld om onderwerpen en voorstellen te verduidelijken.

Volgend cao-overleg 1 november

We zijn er dus nog niet. Op 1 november praten we verder. Als je in de tussentijd behoefte hebt om te reageren, doe dat dan vooral door mij een e-mail te sturen. Wij horen graag hoe jullie erin staan. Ook kun je met je vragen en opmerkingen terecht op de cao-pagina: Cao PGGM CNV Vakmensen

De onderhandelingsdelegatie:

Dirk Veldhuizen, delegatielid en
Klazina Tulner, bestuurder CNV Vakmensen
k.tulner@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error