Consumentenwijzer voor hotels

Hoe weet je of een hotel op een eerlijke en nette manier wil omgaan met de hotelschoonmakers? De Consumentenwijzer voor hotels geeft je daar inzicht in.

Consumentenwijzer

In de Consumentenwijzer zie je of hotels de Schoonmaakcode hebben getekend. Steeds meer hotels doen dat gelukkig. Daarin beloven zij dat ze op een goede manier willen omgaan met de hotelschoonmakers, ook als ze in dienst zijn bij een ingehuurd schoonmaakbedrijf. Die hotels krijgen van ons een of meer ‘gouden emmers’.

Er zijn helaas ook hotels die geen zin hebben om de code te tekenen. Dat geeft natuurlijk te denken. Hotels die blijven weigeren, krijgen van ons een ‘natte dweil’.

Welke wel en welke niet?

In de Consumentenwijzer zie je welke hotels de code hebben getekend (gouden emmer) en welke niet (natte dweil). Je ziet ook welke hotels we belonen met twee of zelfs drie gouden emmers. We werken dit overzicht regelmatig bij.

Meldpunt voor hotelschoonmakers

Werk jij in de hotelschoonmaak? Dan horen we graag jouw verhaal. Als je jouw verhaal wilt delen, nemen we contact met je op. We komen graag een keer langs.