Bonderwijs: gratis workshops voor het mbo en hbo

Bonderwijs, een initiatief van Probeer de Bond, biedt een breed scala aan interessante workshops voor studenten in het mbo- en hbo-onderwijs. Sinds 2010 werken wij samen met ruim 80 opleidingsinstellingen door heel Nederland. Onze workshops worden gegeven door gastdocenten van CNV Vakmensen. De workshops zijn geschikt voor iedere opleidingsrichting en voor zowel leden als niet-leden.

Online en fysieke gastlessen

Onze gastlessen worden zowel online als fysiek gegeven. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de regels omtrent de coronasituatie van dat moment. Omdat we merkten dat veel studenten juist nu met vragen over hun werk en stage zitten, ontwikkelden we daarnaast de speciale gastles rondom corona: ' Sterk op je werk'. We behandelen daarin thema's als cao's, contracten, de vakbond en rechten als werknemer. Ook krijgen de studenten de gelegenheid om vragen te stellen.

Workshops

Wil je meer weten over de verschillende workshops die wij aanbieden? Lees de omschrijvingen.

Tijdsduur:

Eén of twee lesuren (in overleg met docent en aangepast aan de lestijden van school).

De school zorgt voor:

  • computer met Google Chrome
  • internetaansluiting
  • smart board
  • geluidsapparatuur

CNV Vakmensen zorgt voor:

  • gastdocent
  • presentatie
  • workshopmaterialen

Planning:

Voorkeur voor een datum of bepaalde periode? Wij adviseren om de gastworkshop minimaal zes weken voor de gewenste datum aan te vragen.

Interactieve en leerzame workshops die aansluiten bij leefwereld van onze student. Tijdens de workshops werden er handvatten aangeboden waar de student wat aan heeft als burger. In de voorbereiding van de workshops heb ik goed kunnen brainstormen met de cursusleiders over de inhoud van de workshop. Van begin tot eind een prettige ervaring!

Winnifred Lokko, Aeres College Almere - Online Gastles 'Sterk op je werk'

Gratis workshop aanvragen

Jouw gegevens
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Gegevens van de school
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Minimaal 6 weken in de toekomst
Error
None

De workshops

Vragen

Vragen, suggesties of onduidelijkheden?