Peiling: wat moet er in een nieuw Schiphol akkoord?

Vorig jaar hebben vakbonden CNV Vakmensen en FNV met Schiphol afspraken gemaakt om het werk op de luchthaven te verbeteren. Deze afspraken lopen in september af. Woensdag 5 juli gaan vakbonden met Schiphol in gesprek over een mogelijke verlenging.

Peiling

In een korte digitale peiling horen we graag van jou wat wij moeten meenemen naar de onderhandelingstafel. Wat kunnen we afspreken om jouw werk op Schiphol beter te maken? 

Klik hier om naar de digitale peiling te gaan.

Vul de peiling in en laat weten wat betreft jou de inzet van CNV Vakmensen mag zijn! En laat je collega's ook de peiling invullen zodat we zoveel mogelijk reacties krijgen. De peiling is open voor werknemers die op Schiphol werken in de beveiliging, schoonmaak, afhandeling en besloten busvervoer. Ook niet-leden, of leden van andere vakbonden kunnen de peiling invullen, uiterlijk 3 juli 2023. 

We houden je op de hoogte

Zo gauw wij de uitkomst hebben van de nieuwe gesprekken met Schiphol, brengen we jullie op de hoogte. Al onze nieuwsbrieven tref je ook aan op de de cao-pagina. Je kan meepraten en er vragen stellen. Ga naar de cao-pagina https://www.cnvvakmensen.nl/diensten/beveiliging/cao-g4s-aviation/ 

Vakbondsbestuurders CNV Vakmensen:
Erik Maas: e.maas@cnvvakmensen.nl
Erik Honkoop: e.honkoop@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error