Update Cao Particuliere Beveiliging

Allereerst wenst CNV Beveiliging jou en de mensen waar jij omgeeft een heel gelukkig en gezond 2019 toe! Met deze nieuwsbrief geven we je een korte update van de stand van zaken met betrekking tot jouw cao.

Cao-tekst digitaal beschikbaar
In de afgelopen maanden is er gewerkt aan een nieuwe caotekst. Die is nu digitaal beschikbaar via https://www.cnvvakmensen.nl/caos/beveiliging/cao-particuliere-beveiliging Als je dus iets wilt weten uit de cao, dan kun je het nu zelf opzoeken via onze website. 

Loonsverhoging
Eén van de afspraken uit het onderhandelingsresultaat was dat je per loonperiode 13 een structurele loonsverhoging krijgt van 1,5%. Die krijg je dus nu ongeveer voor het eerst uitgekeerd of heb je net ontvangen. 

Aan de slag met de cao-afspraken
We starten op korte termijn met een werkgroep over roosters & werkdruk en één over pensioen.

Meedenken
Wil jij met ons meedenken over het verlagen van de werkdruk/betere roosters en het verbeteren van je pensioenregeling, stuur dan vóór 18 januari een e-mail naar e.maas@cnvvakmensen.nl 
We zijn vooral op zoek naar beveiligers die
- wat meer (willen) weten van deze onderwerpen (a. werkdruk, betere roosters, of b. pensioen)
- een goede vertegenwoordiging zijn van de werkvloer
- niet bang zijn om daarover hun mond open te doen,
- een CNV-hart hebben. 

En de andere onderwerpen dan?
Die komen aan de beurt nadat de aanbevelingen/resultaten van de eerste werkgroepen (rondom de roosters/werkdruk en pensioen), aan het eind van het eerste kwartaal, zijn rondgekomen.

Wil je meer weten? Stuur ons een e-mail.

Aletta Bulsink en Erik Maas,
bestuurders CNV Vakmensen
E e.maas@cnvvakmensen.nl 
M 06 2047 1888

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Particuliere Beveiliging blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.