Binnenkort onderhandelingen nieuwe cao-Betonpompen

Ter voorbereiding op de komende cao-onderhandelingen, vragen wij je om met voorstellen te komen, die we kunnen meenemen in de onderhandelingen.

Bijgaand ontvang je een opzet van de voorstellen die ik wil meenemen naar de onderhandelingen vanuit het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen. Heb je aanvullingen of opmerkingen, dan verneem ik deze graag vóór maandag 20 mei 2019.

Je kunt ons je aanvullingen of opmerkingen laten weten door een e-mail te sturen naar: secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl of per post naar:
CNV Vakmensen
T.a.v. het secretariaat collectief
Postbus 2525
3500 GM  UTRECHT 

Opdat het hier gaat om een vrij jonge cao heb ik nog geen kadergroep die mij zou kunnen adviseren vóór, tijdens en ná de onderhandelingen. Ook zou ik één kaderlid beschikbaar willen hebben die met mij naar de onderhandelingen gaat. Wanneer je belangstelling hebt voor een kaderfunctie kan je mij benaderen op onderstaande e-mail adres en telefoonnummer. Ook voor eventuele vragen of opmerkingen.  

Ook CNV Vakmensen wil steeds meer duurzaam gaan werken. Om deze reden willen wij je nu en in de toekomst zoveel mogelijk digitaal informeren. Indien je deze brief per post krijgt, dan hebben wij van jou geen e-mail adres. Wil je ons je e-mail adres laten weten door een e-mail te sturen naar het secretariaat via secretariaatcollectief@cnvvakmensen.nl, met vermelding van het kenmerk van deze brief, je naam, adres, postcode en woonplaats?  

Willem Timmer,
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06 51 202 957
E. w.timmer@cnvvakmensen.nl

Bijlagen: cao-voorstellen

Kom op 29 mei in actie voor een goed pensioen.
Kijk op www.cnvvakmensen.nl/pensioenactie en meld je vandaag nog aan!
Als je komt, zorgen wij voor een treinkaartje.

Downloads