Uitkomst ledenraadplegingen nieuwe cao BMI

De afgelopen maanden hebben de vakbonden overleg gehad met jullie werkgever BMI/Monier en Icopal over een nieuwe gezamenlijke cao voor BMI.

De uitkomst van dit overleg zijn besproken op alle locaties in aanwezigheid van de vakbonden en de werkgever. Er is een presentatie gegeven over de nieuwe cao voor BMI en de belangrijkste punten uit de cao zijn toegelicht door de werkgever en de vakbonden. De gebruikte presentatie en informatie ontvangen jullie binnenkort via jullie werkgever. 

Zoals gezegd zijn we zeer tevreden met de uitkomst van dit overleg en het uiteindelijke resultaat. Dat blijkt niet onterecht want in de aansluitende ledenbijeenkomsten op de voorlichting over de cao konden de leden van de vakbonden hun stem uitbrengen. De uitkomst daarvan is dat jullie unaniem voor de nieuwe cao hebben gestemd, zodat deze met ingang van 1 juli aanstaande een feit zal zijn. 

In aanloop naar deze nieuwe cao en de nieuwe organisatie van BMI krijgt iedere medewerker een nieuwe arbeidsovereenkomst aangeboden waarin de huidige en nieuwe afspraken terugkomen en waarbij als dienstjaren van alle voorgangers van de nieuwe organisatie worden meegenomen. Mocht je twijfels hebben of alles qua rechten en verplichtingen goed is overgenomen in je nieuwe arbeidscontract neem dan voor een controle van je arbeidsovereenkomst contact op met CNVinfo. Op deze pagina tref je een overzicht aan van de manieren waarop je contact kunt opnemen

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op, ik ben bereikbaar via onderstaande gegevens. 

Vriendelijke groet, 

Hank Oomkes
bestuurder CNV Vakmensen

e: h.oomkes@cnvvakmensen.nl
t: 06-5160 2057
i: www.cnv-ledenwerven.nl

Heb je vragen aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error