Onderhandelingen betonproductenindustrie gestart!

Gisteren heeft het eerste cao overleg plaatsgevonden. De werkgevers, het CNV en het FNV hebben tijdens dit overleg haar voorstellen toegelicht.

Voorstellenbrief

De voorstellenbrief van het CNV voor deze onderhandelingen is aan deze mail toegevoegd en is anders op de cao pagina te downloaden!

In het kort hebben wij een salariseis van 8% neergelegd bij de werkgevers met daarbij nog enkele aanvullende eisen.

Onderhandelingen

Tijdens het overleg bespraken wij over welke punten de werkgever bereid is te onderhandelen. Hierbij is naar voren gekomen dat het voorstel van CNV voor het verkorten van de werkweek en de vrije dag op 5 mei voor de werkgevers onbespreekbaar is. De andere punten zullen bij de toekomstige overleggen besproken worden. Het eerstvolgende overleg is 16 januari. Ik zal jullie dan weer informeren over de stand van zaken.

Hulp nodig!

Voor deze cao-onderhandelingen ben ik nog op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de cao-commissie (een cao-denktank). Wil je mij hierin helpen? Laat het dan vooral weten! 

Het deelnemen aan een cao-commissie betekent dat wij enkele malen bijeen komen om de cao-onderhandelingen te bespreken. Hierbij hoef je verder niets te kunnen, alle input is gewenst! Heb je interesse? Bel, mail of whatsapp mij.

Whatsapp-groep

Er is sinds kort ook een Betonproductenindustrie WhatsApp groep voor CNV Leden. Wil je hieraan deelnemen? WhatsApp mij dan op 06-81920379 en dan voeg ik je toe! In deze WhatsApp groep zal ik jullie informeren over alle recente cao ontwikkelingen en kunnen jullie aan mij en natuurlijk ook aan elkaar vragen stellen.

Vragen en/ of opmerkingen?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, ook als er andere werk gerelateerde situaties spelen, dan kun je 24/7 op de cao-pagina terecht. Ook kun je daar het hele cao-traject volgen, stap voor stap. Jouw cao-pagina Maar schroom ook niet om via de onderstaande contactgegevens met mij contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Tossif Alvi

t.alvi@cnvvakmensen.nl

06-81920379

 

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error