Leden CNV Vakmensen stemmen in met nieuwe pensioen BPF Schilders

De afgelopen periode hebben de leden van CNV Vakmensen mogen stemmen over het bereikte principe akkoord over de nieuwe pensioenregeling. De stemming liep tot 12 december en de uitslag wijst uit dat een overgrote meerderheid van de leden (86%) instemt met de nieuwe regeling.

Het vervolg

Met deze uitslag en de uitslag van de collega vakbond kunnen we verder met de uitwerking van de nieuwe regeling. Een belangrijk onderdeel van het vervolg betreft het invullen van het hoorrecht waarbij diverse belangengroepen ook hun mening en input mogen geven op het voorgenomen plan. Hier gaan we de komende periode mee aan de slag.

Zodra deze input ook binnen is kunnen we aan de hand van de gemaakte keuzes een verzoek doen aan het pensioenfonds om de nieuwe regeling per 1 januari 2026 tot stand te brengen. Tot dat moment verandert er dus eigenlijk nog helemaal niets. We houden je natuurlijk op de hoogte van het vervolg en melden ons zodra er nieuws is. 

Vragen en opmerkingen

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht dan vernemen we dat natuurlijk graag. Stuur gerust een mail naar a.williams@cnvvakmensen.nl of neem telefonisch contact op. Afsluitend wil ik graag een ieder bedanken die de moeite heeft genomen om te reageren en te stemmen. De reacties worden zeer gewaardeerd. 

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl