Alle diensten

Activiteiten voor leden

Ontwikkeling is belangrijk. Daarom organiseren wij voor jou als lid leuke en leerzame webinars en workshops. Regionale activiteiten en spreekuren zijn gratis. Voor deelname aan workshops van de Ledenacademie vragen we een bijdrage.

Workshops en cursussen

De Ledenacademie organiseert leuke en leerzame workshops speciaal voor leden. Heb je interesse in een van deze workshops?

Bekijk workshops en cursussen

CNV Actief: Regionale activiteiten

In 2022 hebben we een interessant programma voor jou! Zo kun je aan de slag met vitaliteit. Je gezond en vitaal voelen betekent niet alleen gezonder eten of wat meer bewegen. Met dit programma kan je uitproberen wat bij jouw leefstijl, omstandigheden en omgeving past. Door hiermee aan de slag te gaan zit je lekker in je vel en dat is prettig voor zowel thuis als op het werk.

Bekijk de regionale activiteiten

Open Coffee voor leden en niet-leden

Hoe kom je weer aan een nieuwe baan wanneer er geen vacatures meer zijn in jouw werk? Moet je je misschien laten omscholen? Maar naar wat en hoe pak je dat aan? Voor al dit soort vragen zijn in het hele land de Regionale Mobiliteitsteam opgezet. Loopbancoaches van de bonden werken hierin samen met gemeenten, UWV en scholen om mensen die in Corona tijd hun baan (dreigen te) verliezen, te begeleiden naar nieuw werk.

Lees meer

CNV Passietour

Werkstress, burn-outs en een hoge werkdruk zijn aan de orde van de dag. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat plezier in het werk weer centraal komt te staan? Ga samen met CNV Vakmensen in gesprek over werkgeluk binnen jouw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Heb je vragen?

Vrijblijvend je vraag stellen kan ook via chat of e-mail.