Werkgevers Bouw en Infra doen eindbod

Op donderdag 23 en vrijdag 24 november is er twee dagen stevig onderhandeld voor een nieuwe cao Bouw en Infra. Aan het einde van de tweede dag, op 24 november is de onderhandeling geëindigd door een eindbod van de werkgevers. Voor werkgevers was het maximaal acceptabele niveau bereikt, er was geen enkele ruimte om nog een beweging te maken. CNV Vakmensen was bereid de onderhandelingen verder voort te zetten maar voor werkgevers was de grens bereikt. Het eindbod van werkgevers tref je aan in de bijlage

Hoe nu verder?

CNV Vakmensen gaat het eindbod voorleggen aan en bespreken met de cao-commissie Bouw (werkende leden onder de cao). De uitkomsten van deze besprekingen gaan we aan jullie, de leden, voorleggen.

En dan is het woord aan jou! Jij mag als lid stemmen of het eindbod voor jou voldoende is. Als de meerderheid instemt met het eindbod, hebben we een nieuwe cao over het jaar 2024.

Reageren of vragen?

Je mag nu al reageren op dit eindbod, ook al ben je misschien nog geen lid. Op de cao-pagina staat de cao-tijdlijn, waar je alles over de voorstellen en de onderhandelingen kunt terug lezen en daar is alle ruimte voor vragen en reacties.

Maak je collega lid

Meer dan ooit is het zaak de gelederen te sluiten en onze krachten te bundelen. Maak je collega lid, zodat hij/zij straks ook kan stemmen over dit resultaat. Jij krijgt voor elke collega die door jou lid wordt een keuze-cadeuabon t.w.v. € 20,-. En het nieuwe lid betaalt nu nu voor de eerste 6 maanden in totaal € 20,23! De actie-pagina

Mede namens Evert van der Steege, kaderlid en Jelmer Hoogland, bestuurder

Gijs Lokhorst
Onderhandelaar cao Bouw en Infra

Wil je reageren op dit bericht?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error