Eerste nieuwsbrief BLG BAM 2024

Met enige trots brengt de BLG van BAM de tweede nieuwsbrief uit, en tevens de eerste nieuwsbrief van 2024. In de bijlage tref je deze nieuwsbrief aan.

Wat er speelt binnen BAM

Via dit medium probeert de BLG jullie halfjaarlijks op de hoogte te houden over wat er zoal speelt binnen het bedrijf en de daarbij horende belangenbehartiging van onze leden door CNV.
De BLG wil als kader-/BLG-leden jullie eerste aanspreekpunt zijn, waar jullie terecht kunnen voor jullie vragen en de zaken waar jullie tegenaan lopen. Zij bieden een luisterend oor aan, en kunnen zo nodig jou van advies voorzien. Komen zij er zelf niet uit, dan wordt er doorverwijzen naar een deskundige, juridisch onderlegde vakbondsmedewerker.

De BLG

De BLG-leden zijn in ieder geval een doorsnede van de hele BAM-organisatie en zijn vaak tevens, maar niet noodzakelijk, in de medezeggenschapsorganen 
vertegenwoordigd om jullie stem te laten doorklinken. 

Hoe kan je de BLG bereiken?

Per e-mail: cnvbam@gmail.com of persoonlijk benaderen via de contactgegevens.
De Bedrijfsledengroep BAM bestaat momenteel uit de volgende leden:
Jan van den Broeck, Patrick Boucquez, Estrella Bout, Thijs Eilert, Rien Ganseman, Peter Gijsen, Bernie van Harn (voorzitter), Joost Janssen, Theo Kok, Hans Pernot (secretaris), Evert van der Steege
De BLG wordt vanuit het CNV ondersteund door:
Robbim Heins (Vakbondsbestuurder voor BAM), Gerrit van Meerten (Vrijwilligersconsulent), Herman Steunenberg (Vrijwilligersconsulent.

Download de bijlage: Nieuwsbrief 1-2024 Bedrijfsledengroep BAM

In de bijlage tref je nieuwsbrief 1-2024 aan. Stuur deze ook door aan jouw collega. 

Robbim Heins, bestuurder CNV Vakmensen
M +31 6 5160 1987
r.heins@cnvvakmensen.nl

Downloads