Nieuwe CAO Nizo Food Research

Het is alweer van december 2021 dat ik jullie als medewerkers van Nizo had aangeschreven met een vooraankondiging dat ik met Nizo in gesprek zou gaan zodra dat weer fysiek mogelijk zou zijn om te spreken over een nieuwe cao.

Een eerste gesprek

Op 16 maart a.s. is er nu inmiddels met de directie van NIZO een afspraak gepland. Ik zou heel graag vooraf van jullie als leden van CNV Vakmensen om input vragen. Wat vinden jullie belangrijk dat er in jullie nieuwe cao komt te staan en wat moet er dus zeker op de agenda komen. Ik hoor dit heel graag van jullie. Van deze input zal ik een voorstellenbrief maken die ik aanbied aan jullie directie in dit overleg.

Deel je wensen op de cao-pagina

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases regaren en je vragen stellen. Nu kun je bij jouw ideeën plaatsen en reageren op de ideeën van anderen. Ga direct naar de cao-pagina

Verder heb ik het als constructief ervaren om deze gesprekken met jullie directie voor te bereiden en te gaan doen met iemand die werkzaam is binnen NIZO. Hij of zij kan werk gerelateerde zaken beter duiden, toelichten en begrijpen dan ik dat als buitenstaander kan. Daarom mijn oproep om als je dat wat lijkt je hiervoor aan te melden, dat kan door rechtsreeks contact met mij op te nemen. In het verleden heb ik dit altijd gedaan met enkele van jullie ex-collega’s maar die zijn niet meer werkzaam binnen NIZO.

Mocht je hier vragen over hebben of dit wel zien zitten hoor ik dat dus heel graag.

Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine
Onderhandelaar CNV Vakmensen
Tel: 06 5756 5090

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error