Ledenvergadering over eindbod UCC Coffee

Na drie onderhandelingsrondes zijn we niet tot een resultaat of een akkoord gekomen. Het eindbod van de directie willen we daarom binnenkort met jullie bespreken.

Op maandag 29 april zijn we in het laatste overleg met jullie werkgever niet tot volledige overeenstemming gekomen. Dat houdt dus in dat er nog geen resultaat of akkoord is. We willen jullie binnenkort in een ledenvergadering graag bijpraten over de stand van zaken.

Loonbod te mager

De prognoses voor UCC Coffee leken in december nog prima maar in de laatste informatiesessie kregen jullie van de werkgever te horen dat de verwachtingen voor dit jaar achterblijven. Daarom zegt de directie dat ze niet meer kunnen bieden dan ze nu doen. Voor ons is met name het loonbod nog te ver verwijderd van het mandaat dat jullie eerder hebben gegeven.

Eindbod

Op andere punten, zoals een verhoging van de reiskosten, is wel overeenstemming bereikt. Toegevoegd is ook het definitieve eindbod van UCC Coffee.

De ledenvergadering wordt gehouden op maandag 13 mei om 14.00 uur in de kantine.

Vervolgens kunnen jullie digitaal je stem uitbrengen over het eindbod van UCC Coffee. Dat kan vanaf 13 mei tot en met 27 mei.

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is het hele cao-traject te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina

Auke Wietze Bosma
Bestuurder CNV
M.: 06 8192 0453
E.: a.bosma@cnv.nl

Downloads