Ledenvergadering nieuwe cao UCC Coffee Bolsward

De huidige cao eindigt op 30 april 2024. Op de komende ledenvergadering kunnen jullie inbrengen welk onderwerpen belangrijk zijn voor de komende cao-onderhandelingen.

Er staat bij UCC Coffee in Bolsward een ledenvergadering gepland voor donderdag 28 maart 2024. Het is belangrijk om op deze bijeenkomst aanwezig te zijn, omdat jullie dan kunnen aangeven wat er speelt binnen het bedrijf. En om duidelijk te maken welke onderwerpen belangrijk zijn om mee te nemen in onze komende voorstellenbrief richting werkgever. Daarmee gaan we namelijk de nieuwe cao-onderhandelingen in die starten op maandag 15 april 2024. 

Nieuwe cao

Denk daarom alvast na over zaken die je graag terug zou willen zien in een nieuwe cao en waarom dat voor jou zo belangrijk is. Ook niet-leden zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst.

Ledenvergadering

Hieronder vinden jullie de datum, tijd en locatie van de ledenvergadering:

- Donderdag 28 maart 2024 om 14:00 uur: ledenbijeenkomst in de kantine.

Meepraten over jouw cao

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van UCC Coffee kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Cao UCC Coffee | CNV Vakmensen.

Auke Wietze Bosma
Bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 8192 0453
a.bosma@cnv.nl

 

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error