Invullen enquête cao Bavaria

Binnenkort gaan de cao-onderhandelingen weer van start. In de aanloop daar naar toe willen wij graag via een enquête jouw wensen weten. Dit gaat over jouw cao dus, maak er dus gebruik van en laat van je horen!

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN DE KORTE ENQUÊTE

De enquête is nu geopend en zal sluiten na 5 november aanstaande.

Nadat wij de uitslagen van de enquête hebben ontvangen en geanalyseerd, zullen wij een voorstellenbrief opstellen richting werkgever. Deze zal op 7 december tijdens de aftrap voor de onderhandelingen besproken zal worden. Middels bijeenkomsten en nieuwsbrieven zul je op de hoogte gehouden worden.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Afbouw kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina. Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

CNV Vakmensen
Rémy Biesmans, bestuurder
M: 06 2833 4284
E: r.biesmans@cnvvakmensen.nl