Uitnodiging informatiebijeenkomst Dr. Oetker

Samen met de kaderleden bij Dr. Oetker en het FNV nodigen we je uit voor een informatiebijeenkomst in de kantine van Dr. Oetker.

Waarom een bijeenkomst?
Jullie hebben als bedrijf met circa 50 medewerkers nog een eigen cao. Dit is een voorrecht dat je niet veel ziet bij andere bedrijven met hetzelfde aantal werknemers. Een voorrecht omdat jullie op deze manier snel en rechtstreeks inspraak hebben op jullie eigen arbeidsvoorwaarden.

Maar hoe zit dit nu wettelijk? Want is de cao op lange termijn nog wel houdbaar voor een klein aantal werknemers waarvan ook niet iedereen is aangesloten bij een vakbond? Wat zijn de opties en wat zijn de gevaren? Hoe zit het met het arbeidsrecht en cao-recht… en wat kunnen we eraan doen en wat zijn onze mogelijkheden?

Maar ook wat is de rol van de OR en de vakbonden? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen in verschillende situaties zoals bijvoorbeeld een reorganisatie?

Wanneer?
Kortom er zijn genoeg belangrijke onderwerpen. Het is goed is om deze met elkaar te bespreken. Zeker omdat niet iedereen lid is maar het arbeidsvoorwaardelijke gevolgen kan hebben voor jullie allen.

De bijeenkomst vindt plaats op:

Datum: 14 maart
Tijd: 14.00 tot 15.00 uur
Plaats: de kantine

Linda Slagter
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 37
E: l.slagter@cnvvakmensen.nl