Eindbod Avebe door leden afgewezen

De afgelopen weken hebben we het eindbod van de directie aan de leden voorgelegd. Na stemming blijkt dat het eindbod in ruime meerderheid is afgewezen.

Niet alleen de CNV-leden hebben het eindbod in meerderheid afgewezen maar dat geldt ook voor de leden van het FNV. We hebben de directie inmiddels laten weten dat we betere afspraken willen maken zoals we die in de ledenvergaderingen hebben aangegeven.  We verwachten op korte termijn een inhoudelijke reactie van de directie.

Ultimatum

Mocht de leiding van Avebe toch niet bereid zijn tot verder overleg dan komen we bij jullie terug voor driekwartvergaderingen. Daarbij moet duidelijk worden of er onder de leden genoeg draagvlak is voor het stellen van een ultimatum aan de directie. Daarna gaan we eventueel het actietraject in.

Samen staan we sterk 

Is jouw collega ook lid van de vakbond? Het is nu extra belangrijk om lid te zijn van CNV, want samen staan we sterk! Ga voor meer informatie naar Word vandaag nog lid van CNV

Heb je nog vragen?

We houden jullie op de hoogte en als er verder nog vragen zijn ben ik telefonisch en per e-mail bereikbaar. Hou ook onze cao-pagina in de gaten. Daar vind je al onze nieuwsbrieven terug: Cao Avebe | CNV

Auke Wietze Bosma, bestuurder CNV Vakmensen
M +316 8192 0453 / a.bosma@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error