Cao Vleeswaren een feit voor 2019-2021

Het cao-akkoord is door alle betrokken partijen akkoord verklaard en dus een feit. De afspraken kunnen doorgevoerd worden. Een loonsverhoging van 2,50% per februari 2019, met terugwerkende kracht. De eindejaaruitkering wordt verhoogd tot 2,5%(0,5%) extra over 2019 volgens Art. 23 van de huidige cao.

Cao-tekst en cao-boekje
Op dit moment wordt er gewerkt aan de tekst in het nieuwe cao. Het cao-boekje wordt daarna gedrukt en wordt dan aan jou toegestuurd.

Een nieuwe cao geeft rust en werkgevers en werknemers kunnen dan verder op bedrijfsniveau verder gaan werken aan mooie producten, goede arbeidsomstandigheden en goede werksfeer.

Inmiddels is ook afgesproken om een eerste inventarisatie te maken en inzicht te krijgen in de beloning van uitzendkrachten en een pakket arbeidsvoorwaarden voor arbeidsmigranten.

CNV Vakmensen bestaat 125 jaar in 2019 en daarvoor worden meerdere activiteiten georganiseerd zoals een feestelijk congres op vrijdag 29 november, je bent van harte uitgenodigd en kijk op www.cnvvakmensen.nl/125 Ook een speciale ledenwerf actie. Gun jouw collega’s ook de voordelen van een lidmaatschap, bedankt!

Peter de Ridder
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 97
E: p.deridder@cnvvakmensen.nl