Herinnering: teken de petitie voor een goed loonbod!

Werknemers in de Slagerssector werken keihard. Alle lonen in Nederland zijn inmiddels fors gestegen, maar die van de werknemers in het Slagersbedrijf (nog steeds) niet. Teken daarom vóór vrijdag de petitie voor een fatsoenlijke cao!

En roep je (on)georganiseerde collega's op dit ook te doen. 

Teken de petitie

Werk jij in de Slagerssector? Laat dan je stem horen! TEKEN NU DE PETITIE, om aan te geven dat jij en je collega’s een fatsoenlijke cao willen en daarmee ook de waardering die je verdient!

Deel deze petitie met je (ongeorganiseerde) collega’s! 

Hoe meer collega’s de petitie ondertekenen, des te krachtiger het signaal richting werkgevers!
Ook als je (nog) geen lid bent van een vakbond, kun je meedoen. Dit kan tot vrijdag 15 maart 2024 om 12.00 uur.
Het totaal aantal getekende petities (dus niet jouw naw gegevens) bieden we aan de werkgeversdelegatie aan voorafgaand aan het laatste cao-overleg op 18 maart aanstaande.

Maak je collega lid

Hoe meer leden, hoe sterker wij staan. Want alleen met voldoende leden kunnen wij een vuist maken aan de onderhandelingstafel. Ben je nog geen lid, maar wil jij straks wel meebeslissen over de nieuwe cao? Leden profiteren van allerlei voordelen, zoals juridische hulp en advies, loopbaantrainingen, hulp bij je belastingaangifte en nog veel meer.  
Jij bent lid, en je maakt je collega lid? Dan krijg jij nu voor elk nieuw aangebracht lid een cadeaubon t.w.v. € 20,- en je collega betaalt voor het eerste half jaar in totaal maar
€ 24,-. Daarnaast kunnen jullie je lidmaatschap gewoon bij je werkgever declareren, ook dat is een cao-afspraak. Ga hier naar de actie-pagina

Nancy Abelskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
M: + 6-5125 1159
n.abelskamp@cnvvakmensen.nl