Cao-commissie CNV Vakmensen wijst verbeterd eindbod Plukon af

Plukon bracht een eindbod uit op 15 april waarna de leden van CNV Vakmensen dit eindbod afwezen. Dit hadden wij gemeld aan de Plukon-directie. Vervolgens kwam er een verbeterd eindbod van de Plukon-directie.

Eindbod en vernieuwd eindbod
Na het eindbod van 15 april is er overleg geweest tussen Plukon en CNV Vakmensen over een verbeterd bod. Dit eindbod heb je van ons op 11 mei ontvangen (zie bijlage).
Dit vernieuwde eindbod is op 12 mei besproken met de cao-commissie van CNV Vakmensen. De cao-commissie heeft dit eindbod afgewezen, met name vanwege het inbouwen van de eindejaarsuitkering en hoogte en tijdstip van ingang van de loonsverhoging.

Negatief advies
De cao-commissie heeft een nagatief advies gegeven welke direct is gemeld aan Plukon. Leden van CNV Vakmensen die werkzaam zijn bij Plukon kunnen een nadere toelichting krijgen van mij, Peter de Ridder, bestuurder. Mijn gegevens tref je onderaan de nieuwbrief aan.

Verzoek tot opnieuw overleg
CNV Vakmensen verzoekt de directie van Plukon opnieuw in overleg te gaan met alle betrokken cao-partijen. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Mede namens de cao-commissie CNV Vakmensen,
Peter de Ridder, bestuurder
M 06 5160 1997 / p.deridder@cnvvakmensen.nl

Downloads