CAO Plukon is goedgekeurd door de leden!

We hebben een nieuwe Plukon cao!!! En dat is mooi. Ook mooi dat het ingaan van de nieuwe cao meteen aansluit op het verlopen van de oude cao.

Maar dat we nu een cao voor twee jaar hebben betekent niet dat we de aankomende twee jaar op onze lauweren kunnen gaan rusten. Er zijn verschillende werkgroepen die het nodige moeten gaan uitwerken zoals oa het updaten van de functieomschrijvingen, het functiebouwwerk en het herschrijven van de cao. Dus genoeg te doen.

Wat ook geheel nieuw was dat we de ledenvergaderingen op de locaties hebben gedaan en ook in gezamenlijkheid met het FNV. Het is wel even wennen om op locatie de ledenvergaderingen te houden, want in de kantine van Plukon Dedemsvaart was het uitleggen van het resultaat niet altijd even makkelijk. Maar positief is wel dat we veel leden hebben gesproken die we normaal niet spreken. Het is goed om als vakbonden op de werkvloer te zijn.

Er wordt nu hard aan de cao-teksten gewerkt en zodra deze klaar zijn kan er een cao-boekje aangevraagd worden bij personeelszaken.

Tot zover namens de onderhandelingsdelegatie met vriendelijke groeten,

Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 50521057
E e.jonker@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je vragen aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error