Aangepast cao-resultaat Plukon

Aangepast cao-resultaat Plukon 2021/2022
Cao-resultaat
Het is een hectische tijd bij Plukon, als je het hebt over de nieuwe cao voor de medewerkers van Plukon. Een eindbod op 15 april, afgewezen door de bonden, cao-resultaat 11 mei 2021 opnieuw uiteindelijk afgewezen door de bonden, een cao-resultaat op 19 mei uiteindelijk wel akkoord bevonden door de bonden en haar cao-commissie. Drie maal is scheepsrecht zou je zeggen, maar gelukkig is het eindresultaat een betere cao voor de medewerkers voor het komend jaar:
Looptijd: periode 4-2021 tot en met periode 3-2022.
Lonen: per periode 6(2021) 2% en per periode 1-2022 0,5%.

* Een zwaar-werkregeling per periode 4 2022 opdat medewerkers 3 jaar voor hun AOW-datum kunnen stoppen met werken.
* Een start maken met het verminderen van de Flex-schil binnen Plukon voor uitzendkrachten die langer dan 8 maanden werkzaam zijn; zij krijgen een aanbod voor een arbeidscontract.

Zie voor het hele cao-resultaat de bijlage.
Het aangepaste cao-resultaat is op 19 mei jl. opnieuw beoordeeld door de cnv cao-commissie en akkoord verklaard en wordt dan ook met een positieve aanduiding voorgelegd aan de leden van CNV Vakmensen.

Stemming
Daarom vragen wij je om via een e-mailbericht aan te geven of je voor of tegen dit akkoord bent. Mail je reactie tot 28 mei naar mij p.deridder@cnvvakmensen.nl.

Vragen
Heb je vragen?
Neem dan contact op met mij.

Mede namens de cnv cao-commisssie,

Peter de Ridder
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 60 19 97
E p.deridder@cnvvakmensen.nl

Downloads