Pensioenacties blijven noodzakelijk

Op 18 maart jl. hebben ruim 40.000 betogers en stakers een duidelijk signaal afgegeven. Helaas zijn we er nog niet. We moeten opnieuw een krachtig geluid laten horen op 29 mei. Daarom hierbij een oproep aan medewerkers Royal FloraHolland om mee te doen aan de actie in Den Haag.

CNV Vakmensen en FNV hebben op vrijdag 15 mei de directie van RFH een zgn. aanzeggingsbrief gestuurd met de boodschap dat wij de medewerkers bij RFH (leden en niet-leden) hebben opgeroepen om op woensdag 29 mei het werk neer te leggen in het kader van onze acties voor een goed pensioen. Dit naar aanleiding van het ultimatum dat wij aan het kabinet in december hebben gesteld, nadat de pensioenonderhandelingen in Den Haag waren stukgelopen. Tot heden zien wij weinig beweging en zijn we nu genoodzaakt om vervolgstappen te nemen.  

Dus: STA OP EN DOE MEE!!

Dat betekent dat we weer samen vol aan de bak moeten om een goed pensioen te realiseren.Wij roepen jou en je collega’s van Royal FloraHolland op om deel te nemen aan een STAKING OP 29 mei.
Laat je horen en zien! Dus leg het werk neer en kom naar de Koekamp in Den Haag.
Voor het gemak is hiervoor één e-mailadres gemaakt waar je kunt aanmelden. Vermeld in je mail aan floraholland@fnv.nl je lidnummer, naam en standplaats. Bij voldoende aanmeldingen worden er bussen geregeld. Meld je daarom uiterlijk vrijdag 24 mei om 16:00 uur aan, zodat het busvervoer georganiseerd kan worden. 

PROGRAMMA Koekamp, Den Haag
10.00 uur             Opening- staking registratie
11.00 uur             Welkom
                           Kom in Actie: Een Goed Pensioen is een kwestie van fatsoen!
                           FNV en CNV hoofdbestuurders aan het woord
                           Start Mars
13.00 uur             Afsluiting op Koekamp 

Meer info:            www.cnvvakmensen.nl/pensioenactie of https://www.fnv.nl/acties/wij-verdienen-een-goed-pensioen

Noot: meld je bij teammanager aan als staker en registreer je als staker op de speciale stand op Koekamp, Den Haag. Afhankelijk van je werkrooster krijg je een halve dag of een hele dag stakingsuitkering uitgekeerd. 

Mocht je vragen hebben of informatie willen, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. 

Kitty Huntjens                                                        
Bestuurder CNV Vakmensen                                    
k.huntjens@cnvvakmensen.nl                                 
M 06 478 268 77