Ledenvergaderingen cao-onderhandelingen Hochwald

De eerste overlegronde bij Hochwald is geweest en maandag 29 april volgt het tweede cao-overleg. Graag praten we jullie daarna snel bij over de stand van zaken.

Het eerste cao-overleg in Bolsward verliep op donderdag 11 april constructief. Toch is er een aantal belangrijke punten waar we nog geen overeenstemming over konden bereiken, zoals een goede loonsverhoging. We hebben de werkgever een nieuw tegenvoorstel gedaan er daar praten we maandagmiddag 29 april over verder.

Ledenvergaderingen 30 april

Los van de uitkomst van dat overleg willen we jullie als leden graag zo snel mogelijk op de hoogte stellen van de voortgang. Daarom hebben we voor dinsdag 30 april een aantal ledenvergaderingen gepland. Onderstaand zie je tijden en locatie.

Dinsdag 30 april

13.00 uur - kantine
14.00 uur - kantine
21.00 uur - kantine

De cao online

Je kan het cao-traject ook online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao. Ga HIER naar de cao-pagina.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan hebben wij geen e-mail adres van jou. Wil je in het vervolg ook de nieuwsbrief digitaal (dus sneller) ontvangen? Ga dan naar Mijn CNV  · Mijn CNV en pas jouw gegevens aan. 

Maak je collega lid

Goede arbeidsvoorwaarden komen er niet zomaar. Daar zorgen we met elkaar voor. Als gewaardeerd CNV-lid heb jij de unieke mogelijkheid om anderen ook te laten profiteren van onze voordelen. Met jouw collega, vriend of familielid erbij staan we sterker. Maak daarom een ander lid en ontvang een cadeaubon van € 20. Het nieuwe lid betaalt slecht € 24 voor de eerste 6 maanden. Klik HIER om iemand lid te maken. Samen staan we sterker.

Als er verder nog vragen zijn dan kunnen jullie mij ook natuurlijk mailen of bellen.

We hopen op 30 april natuurlijk van harte op jullie komst.

Auke Wietze Bosma
Bestuurder CNV
M: 06 8192 0453
E: a.bosma@cnv.nl 

Mede namens de kaderleden