NAK - cao-teksten zijn klaar

Na de cao-onderhandelingen duurt het altijd even voordat de nieuwe cao-tekst beschikbaar is. Inmiddels zijn we zover. Je vindt de nieuwe cao-tekst als bijlage.

Cao-tekst digitaal beschikbaar

Aan het begin van de maand juni waren de ledenraadplegingen voor de cao Nak klaar en jullie hebben met een grote meerderheid ingestemd met het resultaat. Maar hoe gaat het daarna verder met het proces.  Op de achtergrond zijn we bezig geweest met de afdeling HR van Nak om de teksten voor de nieuwe cao klaar te maken en inmiddels is dat afgerond en hebben we alle afspraken netjes opgeschreven in de cao. In de bijlage vind je de nieuwe cao tekst en zo heb je je cao digitaal en kun je deze altijd raadplegen.

Op onze cao-pagina vind je meer informatie over de cao en kun je de complete cao-tekst ook downloaden. klik hier voor de cao-pagina.

Wil jij actief meedenken en meepraten? dan zoek ik jou

Nu we het proces rondom deze cao afgerond is kom ik graag met je in contact als jij voor een volgende cao actief wilt meedenken en meepraten. Op dit moment hebben we geen groep actieve kaderleden. Juist om te weten wat jij en je collegas nodig hebben en belangrijk vinden is het goed dat we hier wel aan werken. Neem gerust contact op als je vragen en of interesse hebt.

En verder...

Als je vragen hebt over de cao of over je werk neem dan gerust contact want ik kom graag met je in contact.

tot snel!

Niels Rook
bestuurder CNV Vakmensen
M.: 06 81 41 91 61
E.: n.rook@cnvvakmensen.nl

 

 

Downloads

Heb jij vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error