Uitnodiging tussentijdse ledenvergadering 19 oktober

Op donderdag 13 oktober hebben de vakbonden CNV Vakmensen en FNV onderhandeld met jullie werkgever over de nieuwe cao Koppert. Zowel de vakbonden als werkgever hebben hun voorstellen gedeeld en toegelicht. Wij hebben echter geconcludeerd dat er nog te veel ruimte zit tussen de voorstellen van de vakbonden en hetgeen werkgever bereid is te geven aan haar medewerkers. Wij willen daarom een tussentijdse ledenvergadering organiseren op woensdag 19 oktober. Ook medewerkers die geen lid zijn, zijn welkom om deel te nemen.

Voorstellen
Jullie werkgever heeft een aantal voorstellen gedaan op het gebied van lonen, looptijd, mobiliteit en heeft een nieuw beoordelingssysteem voorgesteld. De vakbonden hebben aangegeven dat wij het voor nu belangrijk vinden dat medewerkers de huidige koopkrachtcrisis overleven en daarom vooral willen focussen op koopkrachtcompensatie. CNV heeft een looneis van 10% neergelegd en FNV vraagt om een algemene prijscompensatie om de inflatie het hoofd te kunnen  bieden.

Al snel werd duidelijk partijen nog te ver uit elkaar liggen en daarom willen wij tussentijds terug naar onze leden toe. Wij nodigen jullie daarom uit voor een gezamenlijke ledenvergadering op woensdag 19 oktober.

Datum: 19 oktober 2022
Tijd: 13.00 – 14.00 uur
Locatie: Pannenkoekenhuis
             Stadionsweg 2
             Berkel en Rodenrijs

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
E: s.faez@cnvvakmensen.nl